DM at Home

Begin 2022 is fotostudio Eveline Roseboom Meel een samenwerking aangegaan met DM at Home uit Veenendaal. De collectie bestaat uit 22 sfeervolle foto’s.

DM at Home is leverancier van een unieke collectie van wandprints

DM at Home is leverancier van een unieke collectie van wandprints voor woonkamer, kantoor of horecagelegenheid. Sinds 2007 produceert DM at Home op haar eigen grootformaat full colour printers, wandprints in elk gewenst formaat voor de zakelijke markt. Gezien de toenemende vraag vanuit de woonbranche naar kwalitatief hoogwaardige schilderijen heeft DM at Home een exclusief geselecteerde collectie opgesteld. Via verkooppunten kunnen de verschillende mogelijkheden bekeken en besteld worden. De foto’s kunnen afgedrukt worden op zes verschillende materiaalsoorten. Van strak DM plexiglas tot stijlvol DM gespannen textiel of robuust DM populierenhout.

DM at Home is onderdeel van D-SIGN makers – Veenendaal en heeft momenteel 32 verkooppunten. Click hier voor de website van DM at Home: dm-athome.nl

DM at Home over fotostudio Eveline Roseboom Meel:

Eveline Roseboom Meel is een professionele fotograaf. Ze is met haar fotostudio gevestigd in Overberg (U). De foto’s die wij van haar in onze collectie hebben, worden niet in haar fotostudio gemaakt maar voornamelijk op de Utrechtse Heuvelrug en in de Gelderse Vallei.

’s Morgens vroeg als bijna iedereen nog slaapt, is zij het liefst op pad met haar camera en vangt ze onderweg de mooiste beelden. Zon en mist vormen vaak de ingrediënten voor de prachtige sfeerbeelden. Koeien bij opgaande zon in de mist, zonnestralen door de takken van een boom of een mooi landhek, overal om haar heen ziet Eveline de schoonheid. “De wereld gehuld in een laagje mist maakt alles zo veel mooier en sfeervoller”.

Eveline poseerde verschillende keren met haar werk in de Paardenschuur in Amerongen.