Portretten / personen

Sinds begin 2022 heb ik een fotostudio naast onze woning. Het was even flink de handen uit de mouwen steken. De voormalige woning onderging een metamorfose en is klaar voor gebruik. Ik ben er zo blij mee! Het is een heerlijke ruimte geworden om in te werken en ik hoop dat iedereen die hier komt zich ook welkom en thuis zal voelen.

Het maken van portretfoto’s

De studio is ondermeer geschikt voor het maken van portretfoto’s. Het is een studio voor kleine groepen. In de studio bevindt zich ook een ruimte waar prachtig daglicht naar binnen valt. Uiteraard werk ik ook met kunstlicht in de vorm van soft boxen. Kortom een fotostudio voor een gezellige maar professionele fotoshoot in een ongedwongen sfeer. Je kunt kiezen uit verschillende achtergronden. Een vrolijke kleur maar ook rustige achtergrond kleuren. Kleuren zoals donkerblauw, groen, grijs, houtkleur, geel, bruin gevlamd, blauw gevlamd, roodtint, helblauw, zwart of wit.

Voor jezelf, Social Media of zakelijk gebruik

Altijd leuk om mooie foto’s van jezelf te laten maken. Voor jezelf of voor sociale media of misschien wel voor zakelijk gebruik. Foto’s alleen en/of met anderen. Van tevoren kunnen we kort doorspreken wat je in gedachten hebt. Een fotoshoot cadeau doen, is ook altijd een schot in de roos!

Benieuwd geworden? Je bent van harte welkom om langs te komen in mijn nieuwe studio. Bel of mail even voor een afspraak. Gratis parkeren voor de deur.

Voor meer informatie – per mail: roseboommeel@kpnmail.nl of 06 – 46 89 30 32.

Linda Peek - van Miltenburg / LPManagement