Mobiele
Paarden
Fotostudio

Jouw paard / pony op de foto in een studio setting. In de buitenlucht. Zonder losse of klapperende achterwand. Niet op onbekend terrein maar gewoon bij jou op stal; op bekend terrein. Ik kom voorrijden met mijn paardenvrachtwagen waar ter plekke een achtergronddoek op bevestigd wordt. Een dunne rubberen mat op de vloer en de setting is klaar. Eerst nog even een losse mat op de vloer om -mocht het nodig zijn- het paard / pony te laten wennen aan de mat [de meeste paarden / pony’s kijken overigens niet op of om]. De opbouw van de Mobiele Paarden Fotostudio [MPF] kost een klein half uur en ik heb een kleine 10 x 10 meter verharde en glad vloeroppervlak nodig.

Het mooiste resultaat

Voor het mooiste resultaat moet de MPF eigenlijk in de schaduw opgesteld kunnen worden. Sinds zomer 2021 heb ik -thuis, in Overberg- de beschikking over een open loods waar de MPF in opgesteld kan worden. Het zonlicht heeft nu geen invloed op de kwaliteit. In de afgelopen tijd heb ik ervaren dat het soms tegenvalt om de MPF uit de zon op te stellen. Daarom ben ik blij dat ik nu aan kan bieden dat je nu de keuze hebt om naar Overberg te komen. Mijn kilometervergoeding komt dan natuurlijk te vervallen.

Een unieke foto

Alles is nu gereed voor een fotoshoot waar de focus helemaal op jouw paard / pony ligt. Geen storende dingetjes op de achtergrond. We trekken de aandacht van jouw paard / pony zodanig dat hij / zij op z’n mooist wordt vastgelegd. De mooiste foto wordt bewerkt en je ontvangt de digitale foto. Dit is in het kort de MPF. Een unieke foto. Geen haastklus want we stoppen pas als we dè  foto gemaakt hebben. Enkele voorbeelden van foto’s met de MPF zijn onder verderop deze pagina te vinden.

Enthousiast geworden en wil jij ook zo’n unieke foto van jouw paard / pony? Ik kom graag naar je toe. Neem even contact op voor meer informatie – per mail: roseboommeel@kpnmail.nl of 06 – 46 89 30 32.