Tarieven

Tarieven reguliere fotoshoot

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent. Een fotoshoot kan plaats vinden in mijn fotostudio maar natuurlijk ook op de locatie die jou het mooist lijkt. Ik neem altijd ruim de tijd voor de vastlegging. Ik bespreek graag van tevoren even met je door, wat je wensen zijn. Dan kan ik alles klaar zetten / meenemen wat we nodig denken te hebben.

Na de shoot selecteer ik het aantal foto’s dat we vooraf afgesproken hebben en ga ik de mooiste foto’s voor je bewerken. Als de foto’s bewerkt zijn, ontvang je een contactblad met de overige foto’s. Deze foto’s zijn nog niet bewerkt. Je kunt van deze foto’s, foto’s bijbestellen die ik daarna voor je bewerk. Je ontvangt de digitale foto’s in hoge resolutie voor eigen gebruik. Dezelfde foto’s ontvang je ook in lage resolutie voor gebruik op Social Media.

€95,00

Pakket Zilver

5 digitale foto’s inclusief 5 lustre (mat) afdrukken van 13 x 18 cm voor € 95,00

Je ontvangt 5 foto’s in hoge resolutie voor eigen gebruik. Dezelfde foto’s ontvang je ook in lage resolutie voor gebruik op Social Media. De digitale foto’s die je extra bestelt, kosten € 15,00 per foto / € 17,50 per foto inclusief een lustre (mat) afdruk van de foto van 13 x 18 cm.

€149,00

Pakket Goud

10 digitale foto’s inclusief 10 lustre (mat) afdrukken van 13 x 18 cm voor € 149,00

Je ontvangt 10 foto’s in hoge resolutie voor eigen gebruik. Dezelfde foto’s ontvang je ook in lage resolutie voor gebruik op Social Media. De foto’s die je extra bestelt, kosten € 12,50 per foto / € 15,00 per foto inclusief een lustre (mat) afdruk van de foto van 13 x 18 cm.

€179,00

Pakket Diamant

15 digitale foto’s inclusief 15 lustre (mat) afdrukken van 13 x 18 cm voor € 179,00

Je ontvangt 15 foto’s in hoge resolutie voor eigen gebruik. Dezelfde foto’s ontvang je ook in lage resolutie voor gebruik op Social Media. De foto’s die je extra bestelt, kosten € 10,00 per foto / € 12,50 per foto inclusief een lustre (mat) afdruk van de foto van 13 x 18 cm.

Bovengenoemde prijzen zijn standaard prijzen. Foto’s voor commerciële doeleinden hebben andere prijzen. Heb je vragen of andere wensen? Neem dan gerust even contact op.

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief € 0,30 per gereden kilometer van Overberg (U) naar de fotolocatie en weer terug naar Overberg (U).

Mobiele Paarden Fotostudio

De fotoshoot kan bij jou thuis of op stal plaats vinden. Ik kom graag naar je toe. De MPF moet voor het mooiste resultaat helemaal in de schaduw kunnen staan. Mocht dat een probleem vormen dan kun je altijd naar mij toekomen in Overberg omdat ik de MPF daar in een open loods op kan bouwen. De zon kan niet in de loods schijnen, wat het mooiste resultaat geeft. Verder moet de ondergrond verhard zijn omdat dat het fijnst werkt. Voor mij maar ook voor het paard/pony.

Ik bouw de MPF op en installeer twee softboxen. De paarden reageren niet op de softboxen. Ik neem ruim de tijd voor de shoot. Net zolang totdat ik de juiste foto heb. De mooiste foto ga ik voor je bewerken.

Als de foto’s bewerkt zijn, ontvang je een contactblad met de resterende foto’s. Deze foto’s zijn niet bewerkt. Je kunt eventueel foto’s bijbestellen, die ik voor je bewerk. De foto’s je extra bestelt, kosten € 35,00 per foto. Je ontvangt de digitale foto’s in hoge resolutie voor eigen gebruik. Dezelfde foto’s ontvang je ook in lage resolutie voor gebruik op Social Media.

Je ontvangt na de shoot, 2 bewerkte digitale foto’s. Een foto van het zijaanzicht van het paard. Plus een portretfoto van het paard. Je ontvangt beide foto’s in hoge resolutie voor eigen gebruik. Dezelfde foto’s ontvang je ook in lage resolutie voor gebruik op Social Media. Ook ontvang je een lustre (mat) afdruk van 20 x 30 cm van beide foto’s.

De kosten voor 2 digitale foto’s met de MPF en 2 afdrukken zijn € 175,00

Bovengenoemde prijzen zijn standaard prijzen. Heb je andere wensen? Neem dan gerust even contact op. Bovengenoemde prijzen zijn exclusief € 0,30 per gereden kilometer van Overberg (U) naar de fotolocatie en weer terug naar Overberg (U).